jag bokade en flygbiljett idag!

Okej, så idag är det en helt vanlig mulen tisdag och jag sitter utan bh i soffan med tofflor på fötterna, en stor knut på huvudet, datorn i knät och avsvalnat alldeles för starkt kaffe på soffbordet. Brittsommaren verkar ha vinkat hejdå för sedan två dagar tillbaka har folk i stan börjat klä sig i mer typiska septemberkläder, typ kappor och ordentliga skor. Jag skriver en psykologiuppgift och jämför Freud med kognitivismen och det flyter på rätt bra. 
 
En bra grej är att min pappa är i stan för att jobba. Han ringde mig imorse och sa att han bara var tre gator ifrån mitt hus och lät lika glad som ett barn som listat ut var påskägget är gömt. Vi ska äta middag ikväll innan han far hem till Stockholm igen, men det blir inget långt avsked för redan till helgen är han tillbaka igen, då i sällskap med Lotta och brorsan. Då ska vi upptäcka Malmö! 
 
Men det var egentligen inte det jag ville berätta. Det jag ville säga var att denna mulna tisdag insåg jag att jag inte bara kan låta helgerna gå utan att något mer spännande händer i mitt liv. Jag har ett konstant kli i kroppen och nu närmar sig dagen som jag for utomlands till Centralamerika förra året, och jag blir alltid lite stressad av årsdagar och känner att jag måste uppleva, längta, äventyra mer. Så det slutade med att jag bokade en flygbiljett till Paris! Där kan man inte dyka förstås, men min älskade Linh möter upp mig där (hon bor i Frankrike just nu) och vi ska, för att citera henne, "vandra runt i Marais & Montemartre, gå längs Seine, dricka vin och äta gott på uteserveringar, runda bord och värmelampor, pimpla drinkar och ragga på fransmän!! och äta ost/bakelser". Alltså, jag är så pepp. Detta kalas ska jag finansiera genom att äta gröt hela oktober samt söka jobb. Och när oktober månad gått blir det Paris helgen efter att jag skrivit min första tenta denna termin! 
 
 
Jag var i Paris 2009 innan studenten. Det var en jäkligt rolig resa, men vi bodde lite illa i ett läskigt område på den smutsigaste tunnelbanelinjen med skottlossning utanför vårt hotell, och vi fastnade lite väl mycket på turistfällorna, så det ska bli fint att få en chans att se en annan sida av stan. Bara få vandra i mysiga kvarter, dricka vin och hitta på dumheter med min bästa vän. 
1 linh:

skriven

omg detta kommer bli sååååå naaaaajs jag dööööööör!!!

Svar: Jaa guud jag bara längtar tills tentan är färdigskriven och väskan är packad och jag kan ååååka :D
Emilie

Kommentera här: