en egen lägenhet och psykologiska analyser

JAG HAR ETT FÖRSTAHANDSKONTRAKT! Herregud, herregud, det gick vägen. Om några månader skrivs lägenheten över på mig och jag har mitt allra första, riktiga egna boende som inte är ett föräldrahem, ett rum hos mormor, en bungalow full med kryp eller ett andrahandsboende. Min egen lägenhet. Så nära jag kan komma utan att köpa något (vilket jag inte kan). Jag. är. så. glad. 
 
Denna vetskap har verkligen förgyllt min vecka. Fått mig att le fast jag inte gör något speciellt. Måla upp bilder i mitt huvud om hur mitt framtida hem ska ha murgrönor hängandes överallt, mina egna fotografier på väggarna och färgglada tekoppar i skåpen. Längtar så himla mycket. Såhär fint är det förresten på campus just nu:
 
 
 
Får passa på att njuta innan lundavindarna river av alla löv.
 
 
 
 
 
 
Och här är från biblioteket idag:
 
 
Hej Marika! 
 
 
Lovisa, Linn och Elin. Vi har suttit och diskuterat narcissistiska personlighetsstörningar, barndomstrauman, analyserat vårt språkanvändande och pratat om livskriser i form av identitetsförvirring. Psykologi är kul men tungt! Det är många gubbar som har sagt grejer under åren. Underligast av alla är väl herr Freud men även honom måste vi kunna rabbla inför tentamen förstås. 
 
Glad fredag hörrni! :) 
1 Hannah Margreta:

skriven

Va roligt, Grattis!

Svar: Tack så mycket! :D
Emilie

2 Emelie Karlsson:

skriven

Grattis!!! Vilka härliga bilder med!

Svar: Tack! Och tack för berömmet! :D
Emilie

Kommentera här: