lundavalborg

Har längtat hur länge som helst, och äntligen blev det Valborgshelg. Mina vänner for ner hit och bodde hos mig från torsdag till söndag och trots att jag behövde gå lite i skolan kändes det verkligen som en semester. Vi var ett gäng tjejer i min lägenhet och det var ett kärleksfullt, organiserat kaos av madrasser, väskor, filtar och prylar. Vi har ätit falafel på golvet, druckit bubbel, spelat musikquiz, firat Valborg i Stadsparken och legat i Lundagård i solen under magnoliaträden. Ätit oss mätta på Mejeriets brunch, dansat utomhus och haft vårkänslor. Så fint! 
 
 
 
Vi kom till Stadsparken ungefär halv nio på lördagsmorgonen. Var redan packat med folk men vi fick en bra plats för vårt picknickcamp. Vi öppnade proseccon och åt kex med ost, stämningen var hög! Filippa med vänner anslöt sig också så vi var ett stort gäng! 
 
 
 
Det kom lite sol! Alltså den lättnaden och lyckan. Dagarna innan hade ju inte varit lovande. 
 
 
 
Sjukt härligt med utomhusfester på våren som kostar noll kronor och som så många peppar inför. Jag hittade en del klasskompisar och vi stod framme och dansade vid scenen till Radio AF:s dj:s. 
 
 
Det kom pyttelite regn men ingen blev ledsen. 
 
 
 
Vi var i Stadsparken nästan hela dagen och åt, dansade, träffade folk och spelade spel. Men framåt tre fick jag och flera med mig, som klasskompisen Fanny uttryckte det, "smutspanik" över att det blev lite väl dräggigt och folk med leriga skor ramlade över våra saker och det var ganska kaosigt, så vi åkte hem till Malmö en stund. På tåget satt det fulla studenter i brassestolar i vagnen, solen sken, rapsfälten var nästan gula och vi lutade ansiktena mot de varma fönstrena i tåget. Kände mig glad. Vi powernapade och åt mat och på kvällen begav vi oss tillbaka till Lund. Det blev en mix av korridorsfest, dans utomhus, nattmat och pub. 
 
 
Var så jäkla trötta och ömma i fötterna när vi kom hem. Gosigt att ligga hela gänget i samma rum och viska och redan längta till brunchen dagen efter. 
 
Vi var i Lund nästan hela söndagen. Det blev helt plötsligt vår på riktigt, vi gick utan jacka och efter brunchen på Mejeriet promenerade vi upp till Lundagård och låg vid fontänen i gräset med uppkavlade byxor och linne. Det var inte en enda molntuss och helt vindstilla. Magnoliaträden doftade citrongodis. Livet alltså. Sjukt glad att jag fick spendera massa dygn med detta gäng. Nu ekar min lägenhet tom och jag längtar efter nästa tillfälle vi får ha det såhär bra. 
1 Elin:

skriven

JAG LÄNGTAR OCKSÅ!!! EN PERFEKT HELG HELT ENKELT ❤

Svar: Snart ses vi igen!! Nu får vi tagga till Eurovision och paljetter istället!
Emilie

2 Sofie:

skriven

Tack för en underbar helg!! :D <3
Hade så himla roligt!

Svar: Det var sååå kul att ni kom hit! :D :D
Emilie

Kommentera här: