första veckan på sommaren

 
De sista dagarna i Skåne innan jag for till Stockholm var så sjukt soliga, tropiskt varma och lugna. Skolarbetet var liksom klart och det enda vi gjorde var att hänga i parker, dansa på nation och andas in stadsdofterna på min balkong. Jag, Linh och Lisa gjorde ett besök på ett hamburgerhak i Lund som låg vid en liten hemlig innergård.
 
 
Halloumiburgare med riktiga pommes (hälften av sötpotatis) och tryffelmajo - mums! 
 
 
Vi strosade runt på mitt campus. Det var så fridfullt och övergivet för alla studenterna hade liksom skrivit de sista tentorna och stämplat ut för sommarlov. 
 
 
 
Universitetsbiblioteket är så himla fint nu när det är helt täckt i grönt! 
 
Min sista dag i skolan var svettig men rolig. Jag hade bokat ett tåg från Lund till Stockholm direkt när min redovisning skulle vara över för dagen, vilket innebar att jag fick släpa alla väskorna från Malmö till Lund, över kullerstenen till campus, in i Socialhögskolan och sen dumpa allt i ett hörn i klassrummet. Det var tjugosex grader varmt. Vi hade redovisningar och sammanfattning av terminen, jag åt min sista falafel för ett tag och jag skrattade mycket med mina klasskompisar. Knäppt att inte se dem på massa månader nu när jag fått lära känna dem och hänga så mycket detta halvår. 
 
Mitt sommarlov spenderar jag i Stockholm. Min plan är att jobba hårt, spara pengar, åka båt i skärgården, gå barfota, bada bastu på landstället, äta jordgubbar och kramas. 
 
1 a n n i k a:

skriven

Mumsigt :D

Kommentera här: