Solkysst hud och turkosblå väggar

Ahhh, vad gött det känns att vara tillbaka i Bocas! Det blev en lång natt utan sömn pga iskall aircon på nattbussen (jag hade på mig alla kläder jag har samt virade sjalen runt ansiktet och drog åt munktröjans huva så att endast näsa och läppar stack ut men frös ändå) och även en otrevlig stank från toaletten spred sig trots att chauffören mycket tydligt instruerat att nummer två ej var tillåtet på busstoaletten. 

Vi var framme tidig förmiddag i Bocas. Klev ur den lilla båten, doften av saltvatten och varm sol, promenerade bort till det färgglada hostlet som våra aussievänner bor på nu sedan jul. Grabbarna bygger våningssängar och fixar läckande kranar och diverse annat, samt blandar drinkar i baren, så de bor nästan gratis - och så fixade de sängplatser åt oss så att vi har nånstans att sova trots att ön är knökfull nu i högsäsong! Så himla snälla. 

Alla rummen är täckta i väggmålningar med delfiner, fiskar och koraller. Köket är litet men funktionellt och vi har till och med en liten pool - om än ganska grön för tillfället eftersom att kloret är slutsålt i hela Bocas tydligen. Men det gör inget, är så glad att vi tog beslutet att åka tillbaka hit istället för att spendera orimliga pengar i San Blas och sen vara fast i storstan i väntan på flyg hem. 

Min hemlängtan gick över idag, iallafall just nu. Ser fram emot dagarna vi kommer att ha här! 


Bild från Luna's hostel, de här husen omringar innergården vi dansade på under nyårsafton, charmiga eller hur? 
1 Pappa:

skriven

Aa det är ju inte som Hilton New York eller Bangkok direkt....

Svar: Nä, det finner du inte i det här området ;)
Emilie

Kommentera här: