Frostiga ögonfransar, rödvin och vänner

Jag kom hem i tisdags. Blev hämtad på flygplatsen av en kär vän, frös arslet av mig på vägen från bilen till huset, åt saltlakrits redan samma kväll. Det är så underligt när man kommer hem, ena dagen sitter man på en stol under stjärnorna i en varm huvudstad i Centralamerika, nästa dag dricker man kaffe och tittar på landningsbanan i New York, och den tredje fryser tårna till is i fel skor hemma i Svea rike. Och allt gick så snabbt. Borta så länge, men hemma efter så kort tid. Minns de flesta dagar tydligt i detalj, men minns också min frukost hemma i Annas kök innan resan och då kändes det som att det fanns oändligt med tid. 

Har en sådan rysligt bra medvind i mitt liv just nu och jag tackar, skrattar och tar emot med öppna armar. Jag kom in i Lund, det som jag velat så länge. Jag har en etta i Malmö som väntar på mig. Jag har familj, vänner, kärlek och glädje i livet. Känner mig stark och förväntansfull. I skrivande stund sitter jag på ett försenat snabbtåg som tar en omväg till Mjölby på vägen ner till Skåne men det gör inget, och imorgon börjar jag skolan. Kan inte ens beskriva hur det känns för det är så kaotiskt med tankar och känslor i kroppen. Solen skiner så starkt idag och alla träden är frostigt vita och glittrar, kan inte slita blicken från fönstret för att det är så himla vackert. 

Under veckan hemma i Stockholm har jag kramats med människor jag tycker om, druckit rödvin och te och kaffe, lagat mat, busat med hundarna, hälsat på mina kollegor, ätit godis... Mina ögonfransar frös till is under en skogspromenad med Ullis och Sofie och vi förevigade det i bilden här under. Veckan har varit fullspäckad och så himla rolig! Nu ser jag fram emot allt det nya. 

Tack till alla som gjorde min första vecka i Sverige så himla bra och fin, ni är bäst! Vi hörs snart, såvida jag inte fastnar under en hög av studielitteratur och inte kommer loss. 
1 pappa:

skriven

skönt att du e hemma igen.....eller det är du ju inte
Hmm aldrig får man vara nöjd
Kul ialf för dig att komma till Lund

2 Syster:

skriven

Oh fy!! Har glömt hur kallt de kan vara...

3 Syster:

skriven

Oh fy!! Har glömt hur kallt de kan vara...

Kommentera här: