stenugnsbageriet en lördag

Jag låg i sängen och lyssnade på P3 medan lördagsmorgonen såg alldeles disig och sömndrucken ut utanför fönstret. Det här är det bästa med att inte ha en sysselsättning annat än plugg just nu, jag kan ju ta sovmorgon! Skönt att kunna unna mig att inte ställa något alarm ibland. Jag satt på golvet i en leopardpyamas och åt knäckemackor till frukost, tittade på Skavlan och blev tårögd när Martina Haag pratade om brustna hjärtan. 

 
Mitt hår börjar minsann bli lite vågigt igen! Long time no see. Inväntar spänt på att få se om det slutar i ett friss eller faktiska lockar. 
 
 
Idag bestämde jag mig för att ta en paus från studier så jag åkte in till Lund för att fika med Ellie på Stenugnsbageriet. Det är supertrångt där inne men ack så mysigt. Överallt hänger busiga murgrönor, det doftar kaffe och kardemumma och personalen var gullig och snäll. 
 
 
Efter fikat åkte jag tillbaka hem till Malmö, skrev matlista, packade påsar och knatade ner till busstationen. Handlade kommande två veckors mat typ, köpte blomkrukor, fick kramp i fingrarna när jag skulle bära hem allt. Diskade undan sex dagars disk (fy!) och ska nu spendera kvällen med film och glass. Tur att jag träffade Ellie idag, annars hade det varit en riktig ensamdag. Men jag tycker att det är rätt skönt ibland, jag är duktig på att vara ensam när jag mår bra. Kan tycka att det är ganska mysigt att stöka runt hemma med radion på i köket, mörkret utomhus och ett knippe rökelse som sprider god doft i lägenheten. 
1 Fairyland surprises:

skriven

Låter som en härlig lördag

Kommentera här: