krukväxter och vimplar

Hej hopp, jag pimpar hemmet bäst jag kan med tanke på att 1) jag hyr i andra hand och vill inte släpa ner alla prylar från Stockholm då jag inte kommer bo här för alltid och 2) jag har begränsad budget pga inga csn-bidrag eller lån och 3) det är en hyresrätt så jag vågar inte spika upp grejer på väggarna. Men såhär ser det ut nu iallafall: 
 
 
Jag fick ner mitt överkast samt en köksmatta från besöket i Stockholm förra helgen, och jag fick en rabattcheck från Ellos så att jag kunde köpa den här jättestora mattan billigt (den är 170x240cm så den är under soffan också).
 
 
Två krukväxter från ICA har tillkommit i fönstret, de kostade bara tjugo kronor styck så det tyckte jag var toppen, hoppas nu bara att de överlever. Sedan är det farfars gamla kamera såklart, lite ljus, en orkidé som stormtrivs samt en bok från bokrean. 
 
 

Ser fram emot att läsa Astrid-biografin när det satans tentaplugget är över. Jag har inte vågat läsa i den än pga rädsla för att bli distraherad. 
 
 
Jag började med att sätta upp några bilder på garderobsdörrarna... Det eskalerade och gick överstyr och nu är det lite samma känsla som det var i mitt rum när jag var tretton år och tapetserade hästar överallt. Men det gör inget egentligen, färgglatt och kul klick i hallen, tänker jag. 
 
 
Min drömkille kluddades också upp <3 <3 Det här är för övrigt den bästa bilden av alla jag sett på honom. 
 
 
Efter tips från Lisa köpte jag också färgglada vimplar från TGR. De passade mycket bra i hallen tillsammans med den fina lampan och cykelplanschen Linh lämnade kvar.
 
 
Fick med mig några kokböcker från Stockholm också, jippi! Gillar ni också indisk mat rekommenderar jag David Batras bok. Jag vet, kändiskokböcker är verkligen överproducerade och oftast tråkiga men inte Batras! Sjukt fina bilder och recept jag faktiskt använder. 
 
Och lite så ser det ut hemma hos mig. 
 
1 Linh:

skriven

Åh vad mysigt du har fått det! Blir alldeles varm i hjärtat av att se att du bor där jag kände mig som hemma förut! Var inte rädd för att spika upp saker, kvinnan som bodde där innan spikade 30 hål som hon inte spacklade igen efter sig...

Svar: Åh, tack! Jag känner mig verkligen som hemma här! Men snart kan vi ju hänga här lite tillsammans när du kommer hem :)
Haha, har ingen verktygslåda så kan ändå inte spika upp något ;)
Emilie

Kommentera här: