island tour

Den nittonde november åkte vi en liten, liten båt runt öarna i Granadas "skärgård". Jag mådde illa efter att ha ätit några slags bananchips så jag spenderade första kvarten hängandes över kanten på båten och kräktes. Stackars människor omkring mig, hoppas att jag inte äcklade dem alltför mycket. De måste ju ha trott att jag var sjösjuk fast det var hur stilla som helst på sjön... 
 
 
Haha, ni måste ju tro att jag är sjuk jämt! Så är det verkligen inte, men visst har jag råkat ut för en del otrevligheter med både jordnötter och feber. Men i det stora hela mår jag bra. Jag kände mig som vanligt efter ett tag och satt och njöt av båtturen.
 
 
Fint vare. 
 
 
Vi matade några apor med mina överblivna bananchips som gjorde mig sjuk... 
 
 
Vi stannade på en liten ö för att dricka öl, bada och lata oss i hängmattan. Det fanns några ilskna papegojor där som bara ville bitas. 
 
 
 
 
 
När vi kom tillbaka till stan efter båtturen kom åskan och ösregnet. Vi sprang fort som satan tillbaka till hostlet för ingen av oss hade en vattensäker väska att ha mobilen eller kameran i, såå dumt när vi vet att det kan regna när som helst! 
 
Allt var blött och det var översvämning när vi kom tillbaka till Backyard. Deras ouppfostrade, stökiga hund for omkring överallt och smutsade ner och sköldpaddorna som vandrade omkring fritt i trädgården såg ut att ha drunknat. Vi torkade oss bäst vi kunde och sedan gosade vi in oss i baren och tittade på film på den stora duken med projektorn. Ganska mysig dag ändå. 
 
1 Pappa:

skriven

Hur är vattnet där nere?
det ser nästan grönt ut, jag hade förväntat mig mera blått

Svar: Ganska grönt. Alltså det är ju sjövatten detta, Lake Nicaragua.
Havet är ju mer blått och drömmigt men det är inte som Karibien direkt.
Emilie

Kommentera här: