stränder och vattenfall på halvön Nicoya

Har lämnat Playas del Coco och hamnat i en liten, liten by som heter Montezuma. Här är det gott om rastafaris, vegomat och hemmagjorda örhängen. Julpyntet är i full gång och i varje hörn står en plastgran med blinkande ljus. Man hör vågorna susa på stranden och gatuhundarna är lika vänliga som alltid. Jag gillart! 
 
 
Vi begav oss ut i skogen till fyra olika vattenfall idag, det ska jag visa mer bilder ifrån sedan!
 
 
Bakgården från vårt hostel. Fint som snus. 
 
1 Elin:

skriven

Underbart!!

2 Amanda:

skriven

Åh så härligt!

Svar: Jaa! Äntligen är vi tillbaka på stranden igen :)
Emilie

3 Sofie:

skriven

Härligt! Jag har så svårt att förstå att man firar jul där också när det är så varmt. Känns så konstigt! :p

Svar: Alltså det är ju verkligen noll julkänsla, haha!
På bussen häromdagen visade de Tomtens verkstad på tvn :P
Emilie

4 Sofie:

skriven

Haha förstår det! Måste kännas jättekonstigt :p dessutom "får" man ju bara visa tomtens verkstad en gång om året, och det är på julafton ;)

Svar: Jul känns aldrig som något speciellt i dessa tropiska länder, men däremot nyår brukar vara riktigt nice och kul! Det känns inte lika förknippat med kyla och snö tycker jag. Så länge det är fyrverkerier och fest är jag i stämning :)
Emilie

5 amanda:

skriven

Åh så härligt det ser ut, sitter här och längtar tills jag ska åka till Thailand. Tycker också hela den här vara borta på julgrejen känns lite konstig, men det blir nog bra det med:)

Svar: Det är härligt! Jag tänker såhär: Man har så himla många jular i sitt liv. Så några av dem kan man gott spendera i värmen utan att det skadar! :) Hoppas du får det härligt i Thailand!
Emilie

Kommentera här: