röd sol och glada hundar i Santa Teresa

Vi satt på en gul skolbuss och skumpade ett tag igår. Blev alldeles dammig i ansiktet från de öppna fönstren och bussen gungade från sida till sida medan däcken sjönk ner i hålen i vägen. Vi kom fram till Santa Teresa ungefär mitt på dagen och gjorde inget speciellt de resterande timmarna. Satt mest på stranden och lyssnade på P3 och tittade på medan surfarna ramlade i vågorna och brädorna flög all världens väg. Stranden är så sjukt stor och oändlig här, mycket fint. 
 
Idag bytte vi till ett annat hostel vilket innebar en sexton minuters promenad längs med vägkanten med tunga ryggsäckar och matkassar. Svetten rann som en flod, till och med så att det droppade från näsan och överläppen trots att klockan inte ens blivit tio. Nu bor vi på ett hostel med några glada italienare i receptionen och en stor dobermann med kuperad svans lommandes efter oss på området i hopp om godis. 
 
Klockan tjugo över fem gick solen ner. Vi var där med kameran. Jag vet att folks solnedgångsbilder från resor är så orimligt tråkiga att titta på, men här kommer ett gäng ändå, det var så himla vackert! 
 
 
Här går jag och önskar att jag hade bikini på mig. Vattnet är så ljummet och skönt. 
 
 
 
 
Hundarna hade det fint. 
 
 
 
 
Det blev rödare och rödare och så försvann solen helt i horisonten. Vi stod och plaskade en stund och lyssnade på havet, tittade på folk, sedan gick vi tillbaka hem till vårt hostel. Jag tror inte att Santa Teresa är så mycket för mig egentligen med tanke på att jag varken surfar eller yogar, men vackert är det ju onekligen. 
 
1 Amanda:

skriven

Tycker inte solnedgångsbilder är tråkigt, det är ju så himla vackert :)

2 Pappa:

skriven

Åhh jag saknar er jättemycket just nu.......snyft......
får såna här dippar ibland.

Svar: Men pappa då.. Tiden går så snabbt. Vi är hemma innan du hinner blinka. <3
Emilie

3 Elin:

skriven

Mys att få prata med dig idag!! ❤❤

Svar: Ja gud vad kul att få höra din röst! Gud, får nääästan lite hemlängtan när jag pratar med er där hemma...
Emilie

4 Gunilla Borg:

skriven

Börja yoga!!

Svar: Haha, jag borde kanske... Men kan inte hjälpa det, tycker att det är sååå tråkigt ;)
Emilie

Kommentera här: