bakfylledag på en båt i regnet

God eftermiddag, vi hade mycket roligt igår på Aqua Lounge. Jag gick hem barfota någon gång vid tretiden efter att ha skrikit på mannen som körde båttaxin att han var ett fucking asshole och att jag skulle putta honom överbord om han inte gav mig en dollar som han var skyldig mig i växel. Ujuj, alkoholsinne jag aldrig sett maken till tidigare, men också tror jag att min växande avsky mot männen i de här länderna tyvärr växt sig starkare för var dag som går och inatt var det liksom den där berömda droppen... Nåväl, innan taximannen lurade mig på pengar dansade vi bland såpbubblorna i otaliga timmar och vårt gäng med människor var de absolut roligaste där inne, det kan jag säga med stolthet! Jag och Cissi slog oss ihop med en god mix danskar och aussies som är våra nyfunna vänner och gjorde det bästa av onsdagsnatten. 
 
Idag vaknade Cissi med intorkad mascara i ansiktet och Helen haltade som en gammal gumma. Jonathan och Frida var bakis och jag var egentligen mest trött men kände mig lite gnällig. Det gick över efter lite havregrynsgröt. Vi hade bokat in en tour i skärgården sedan tidigare så trots dagens tillstånd gav vi oss iväg. Det ångrade vi bittert. Vi hade hoppats på sol, turkosblått vatten och vilda delfiner. Vi fick inget av detta, Istället var det ösregn, vind och sjösjuka på en liten båt utan väggar eller ordentligt tak. Men vi var tappra och genomförde halva programmet för dagen ändå. Det blev lite snorkling och dykning och ätandes av gårdagens slajmiga pastasallad medan vi skakade av köld. Såg även några sengångare i träden vilket var coolt! Men vi skippade att besöka den lilla nationalparksön som alla åker till, eller någon av stränderna, för till slut ville vi bara hem hem hem. Väl tillbaka i Bocas blev det en halvtimmes varmdusch samt slappande i soffan. Just nu är det stora surftävlingar som pågår i Hawaii så alla surfer dudes på vårt hostel följer detta slaviskt förstås. Ganska mysigt att ligga allihop bland kuddarna och titta på detta. 
 
Åh, just det, vi klämde i oss en varsin pizza från restaurangen här bredvid också. Gud, vad gött. Ikväll blir det inget party, troligtvis bara Netflix och kortspel. Danskarna åker härifrån imorgon men vi har redan bokat in att fira nyår med dem i Panama city! 
 

Låt mig presentera: Helen, Frida och Jonathan :)

 
Och här är vi hela gänget!
 
1 Elin:

skriven

Vilket underbart gäng ni verkar vara! Aldrig sett dig med den tonen mot män tidigare 😂😂 haha men taxichauffören hade säkert förtjänat det 😂

Svar: Ja, det är en kul mix av surfer dudes och skandinaver haha.
Nej gud, jag vet, men jag har blivit en riktig bitch. Är så JÄVLA trött på dem bara! Är det inte catcalling så ljuger de eller vill lura en på alla ens pengar... :P
Du hade inte känt igen mig, men jag lovar att han förtjänade det.
Emilie

Kommentera här: