amies birthday

Så den tjugofemte januari var det Amies födelsedag och passande nog var både jag, Alex, Nina och Gemma lediga så att vi kunde fira med henne. 

 
Vi började morgonen med att åka till Zest i Sairee (för lite omväxling) för att äta frukost. Eggs benedict, kaffe, omelett och till det skålade vi med bananshakes. Zest i Mae Haad är klart bättre för övrigt, mycket mycket bättre. 
 
 
Godmorgon Nina. 
 
 
Något av det bästa jag vet är att äta frukost tillsammans med vänner. Älskar't. 
 
 
När vi ätit klart åkte vi till Aow leuk. Jag sladdade lite på vägen ner och föll nästan omkull med Nina bakpå moppen, det var ganska läskigt. Svårt att bromsa när gruset ligger på asfalten och jag som inte har några terrängdäck. Det gick bra dock! 
 
 
 
 
Aow leuk är så fint och lugnt. Vi låg i solen och babblade och badade då och då. Tog det lugnt, lyssnade på vågorna och smörjde in oss med banandoftande sololja. Så himla bra att spendera någons födelsedag såhär! 
 
 
 
 
Efter att ha varit på stranden några timmar tog vi vårt pick och pack och vandrade upp till restaurangen på hörnet. 
 
 
Pina colada, mango daquiri och mojito! 
 
 
Senare på kvällen gick vi till den italienska restaurangen Portobello, ett stort gäng från Crystal var vi. Mycket vin och mat blev det, väldigt stojigt och pratigt och rörigt. Vi sjöng för Amie och skålade medan de släckte ner restaurangen så att Amie kunde blåsa ut ljuset. 
 
 
Och det var den dagen. 
 
 

Kommentera här: