tyst som i graven

Äsch, what's the point hörrni? Ni har varit sextiosju personer här idag och läst men fortfarande är det noll kommentarer på i princip de fem senaste inläggen förutom pappa som frågar om jag sålt moppen eller ej. Jag vet att det inte är lika lätt att skriva något här som det är på fejjan, men jag skulle jättegärna vilja ha lite mer kontakt med er som läser. 
 
Hoppas att jag får höra lite mer från er när jag delar med mig av lite bilder från Frankrike! Ni behöver inte skriva mycket men jag skulle bli så glad om ni bara ville säga hej typ... 

Sista måltiden i Bangkok avklarad! Det blev indiskt. Hehe. Nu packar vi det sista och gör oss av med några fler kilon av onödiga grejer, imorgon äter vi frukost vid sex bredvid fontänen och sedan blir det taxi till flygplatsen vid sju. Hej svejs så länge, håll tummarna för att Aeroflot inte kraschar med oss med tanke på deras höga olycksstatistik ;) (sorry, skrev bara det där för att reta upp pappa..)
 
 
1 pappa:

skriven

Äh jag är lugn men jag gillar inte ryskt inrikes det får du INTE åka.
Vi får höras när ni är i Frankrike ang din resa hem, tänkte på bagaget känns lite jobbigt typ minst 575 kr om jag förstår det rätt

Svar: Lovar att jag inte åker inrikes. SAS suger, så himla dyra är de.
Emilie

2 Malin:

skriven

Hej! ;)

Men det är inte lika kul att kommentera här, jätteroligt att läsa, men sen vet man ju inte om du läser kommentarerna och så är det ju roligare att chatta med dig ;) Men fortsätt skriiiiiv!

Svar: Haha jag vet att det inte är samma sak men jag lovar att jag läser alla kommentarer och oftast svarar jag också! Det är det första jag ser när jag loggar in, om jag fått kommentarer eller inte.
Emilie

3 Michelle:

skriven

Hej! Har följt dig sen du var i Australien. Och ser fram emot att se mer bilder!

Svar: Det är så kul att du fortfarande hänger med! Var ju så himla länge sedan jag var i Australien liksom! :)
Emilie

4 Michelle:

skriven

Åh jag vet! Men varje gång jag tittar in här blir jag inspirerad att plocka fram min kamera! dina bilder är så härliga! :)

Svar: Kul! Jag har verkligen fått upp suget för att fotografera nu igen också när jag är på ett nytt ställe, har glömt bort kameran under en lång tid men nu har jag fått lite drag igen här i Frankrike. Roligt att du kan bli lite inspirerad :)
Emilie

Kommentera här: