lite bilder från kusin Malin

Min kusin Malin tog så fina bilder på oss och på ön när hon var och dök med mig på Koh Tao. Tänkte att jag skulle visa några av dem här. 
 
 
Här är jag och Chubs, världens mysigaste beagle. 

 
Anna och jag i klassrummet den andra dagen på kursen. Här pysslar vi med RDP tabeller. 
 
 
Anna, Malin och jag. 
 
 
Både Malin och Anna köpte samma mask som jag har för den är så bekväm :) Tusa Freedom ftw! 

 
 
 
 
Undrar om Yann petade bort mina Indienklistermärken som jag hade på min moppe. Jag fick klistermärkena av Romina och det var bilder på Shiva och Krishna och Ganesha och enligt Romina skulle jag vara skyddad för moppeolyckor om jag hade dem ;) 


jag är hemma nu

Lämnade Frankrike i torsdags och flög hem till Sverige för en oviss tid då jag måste jobba och tjäna pengar om det ska bli något Mexico senare. Jag är sjukt deppig och nere och har dessutom inget internet hemma i lägenheten eftersom att det är uppsagt nu när både jag och syrran är på resande fot. Så jag får lägga bloggen på is en stund. Har massa mer bilder att visa från Frankrike och även en del nytt nu på mammas valp som blivit så himla stor men just nu kan jag inte använda datorn. Jag har spenderat mina dagar hittills med att bara gråta, gråta och gråta tills jag har en dunkande huvudvärk. Känner mig ensam, saknar Ollie och gillar inte hur ovisst allting är. Vi hörs senare när jag är gladare och har något spännande att berätta! 

"why do you visit france?" "for the cheese, of course"

 
Fin bild på Ollie från brödbakningsdagen. 
 
Nu vill jag bara säga en sak om ost. Frankrike har fantastisk ost, jag menar, här är det ju bara att frossa i dessertostar som brie, camembert, beaufort, saint agur, getost osv tills man spricker. Och det är billigt. Och det är socialt accepterat att ost till precis allt, varenda dag, vilken tid som helst på dagen till precis vilket tillbehör som helst. Eller bara som det är. För att man kan.