fem dagar kvar

30 november 

Jag vet att jag är skittråkig just nu. Men sedan mina två hektiska veckor tog slut har det varit heldött på ön. Åskstormar, regn, regn, regn och så mörka moln som täcker hela himlen att det aldrig blir riktigt ljust om dagarna. Jag har varit ledig dag efter dag och bara ugglat inomhus och tittat på serier. Bryr mig inte ett dugg om att göra något annat för jag längtar hem och är trött på att vara här. På tisdag lämnar jag ön, kommer till Bangkok vid midnatt mellan tisdag och onsdag. Flyget lyfter hem på torsdag. Snart!! 
 
Kommer sakna Ollie förstås, och dykningen då den är bra. Sand mellan tårna, solnedgång över havet. Men satan vad skönt det ska bli att komma hem alltså. Och jag är ju tillbaka igen den tredje januari - högsäsong, bra dykning, bra pengar, svenskar, solsken, nya krafter. 
 
 
1 pappa:

skriven

Du e sååå välkommen hem men det är väl för jävligt att jag är då andra sidan "sjön" då du landar.
Hälsa Ollie att jag nog har jobb åt honom ifall ni skulle komma att stanna ett tag i sommar

Svar: Vi syns på min födelsedag iallafall! Har inga planer för den dagen än dock. Kanske lagar jag mat och bjuder hem er till mamma. Vet inte ännu hur det blir. Haha, vad för slags jobb skulle det vara?
Emilie

2 pappa:

skriven

Kanske åka sopbil eller om vi har nån butik som ska rivas eller kanske byggas om.
Har snackat lite med en kille som har eget företag och han skulle kunna anställa Ollie och så hyr Hemköp in honom.
Det får ordna sig på nåt sätt så ni får ihop lite stålars och vi får ta hand om er här en stund.

Svar: Ja det skulle ju vara toppen om han fick jobba om vi kom, men hoppas inte för mycket på att vi kommer hem till sommaren pappa för nu är det ju så att vi planerar att sticka till Mexico och flygbiljetterna hem till Europa därifrån är inte billiga.... Vi får se hur det blir. Jag vill gärna vara hemma över svenska sommaren men vet inte vad Ollie tycker.
Emilie

3 syster:

skriven

hur skulle det vara för turist och arbetsvisum för ollies del då ? eller kan han göra som han vill eftersom det är inom eu ? :) om ni kommer så måååste ni komma till gotland då!!

Svar: Tror att man kan göra som man vill eftersom att det är EU, men det är säkert en del pappersarbete som ska ordnas med tanke på att det är svårare att betala skatt och allt det där när man inte har svenskt personnummer.
Emilie

Kommentera här: