adjö till Amie, hej till solen

26 november 

I förrgår var jag ledig efter två veckors hårt jobb och det var så himla skönt. Jag låg i sängen och tittade på serier och TEDtalks på youtube nästan hela dagen. Det regnade som vanligt så jag behövde inte ha dåligt samvete för det. På kvällen åkte vi till Shalimar för att äta indiskt med Amie, Luke, Agathe och Tarik. Amie åker hem till England i två veckor så det var ett litet miniadjö. Eftersom att jag åker innan hon är tillbaka kommer vi inte ses förrän januari! Är väldigt glad att hon inte är en av dem som åker för alltid åtminstone. 
 
Igår hade jag en liten polsk tjej som gjorde en DSD. Hennes pojkvän som är certifierad dykare hängde med oss också. Hon var hemskt rädd och det kan jag förstå nu när vattnet är så grönt och murkigt att man knappt ser varandra. Hon höll min hand på båda dyken och visst var hon väl nervös hela dagen igenom men hon uppskattade verkligen vad vi såg. Vi var ganska tursamma och såg en baby sweetlips som bara var tre centimeter stor, en muräna ute på jakt med ett gäng groupers, stim med barracudor osv. Och, det var sol precis hela dagen! Inte en droppe föll. Så det var väldigt lyckat förstås. Enda tråkiga är att jag fick uselt betalt för en hel dags jobb när jag bara hade en kund. 
 
Idag är jag ledig igen. Dags att ta tag i att skriva klart CV och lämna in moppen för byte av batteri, den går inte att starta alls längre... 
 
 
Solen var så efterlängtad på båten igår. 

Kommentera här: