nightmarkets & elephants in Chiang mai

28 januari
 

Hallå, it's lovely här i Chiang mai, tänk att jag inte orkat pallra mig upp hit tidigare. Tågresan var iskall och lång, jag skakade och hade ingen känsel i fingrar och tår efteråt tack vare mördaraircon men åh så värt det. Här i Chiang mai mötte jag upp fina Zuzanna igår, hon lämnade ju ön för några dagar sedan och vi alla grät hela dagen, därför känns det extra fint att ses igen nu och spendera lite fler dagar ihop. 
 
Chiang mai är fint, är fullt av marknader, billigt och enkelt att ta sig runt i. Nattmarknaden är fantastisk och helt enorm, och dagmarknaden med grönsaker och frukt kan jag gå runt i länge. På Koh Tao kostar mangon nittio baht kilot, här kostar den trettio baht kilot. Jag ska shoppa lite tänkte jag. Både proppa magen full med frukt samt byta ut garderoben lite. 
 
Jag har fixat mitt visum idag här i Chiang mai, behövde förlänga det en månad till så jag köade och svettades och betalade och till sist var allting klart efter många timmar. Imorgon åker vi iväg på ett två dagars tur med trekking, white water rafting, elefantridning och möte med byfolk (long neck tribes, förhoppningsvis), det är jag och Zuzanna och en spansk tjej som Zuzanna träffat här som åker. Kul ska det bli med lite äventyr och fotograferingsmöjligheter! :) Har saknat att använda min kamera för sådant här. 
 
 
1 Syster:

skriven

Men vilken tur då! Då behöver du inte ta mina kläder o smutsa ner dom! :)

Svar: Fast snälla kan du inte ta med jeansshortsen?? :) :) :)
Emilie

Kommentera här: