dykning i southwest, champagne och getostpasta

27 augusti
 
Himla fin dag. Dök  med Allie, Alex och Yaz på morgonen och för första gången simmade vi över till Secret Pinnacle i Southwest och det var helt otroligt vackert. Trettio meter sikt, enormt stim med barracudor, cobias, trevallys. Kul att dyka alla tjejer ihop och bara ha kul och vara lediga och inte ha någon press. Jag älskar Southwest, det är verkligen ett av de bästa ställena vi har här, när det är så vackert som det var idag. 
 
Eftermiddagen spenderade vi hemma hos Yaz. Allie och Yaz skrev CV:n till Similan islands till säsongen som startar i oktober och Alex sov i hängmattan. Jag surfade på internet och läste matbloggar och suktade efter saffranspannkakor och kesella med bär. Vad mycket matsaker jag saknar från hemma! 
 
 
Yaz bjöd alla på äcklig choklad, därav minen. Hon bor i huset som Peloto bodde i innan han flyttade upp på kullen i huset där vi bor nu. Vi firade nyår här när Peloto fortfarande bodde kvar. Supermysigt ställe med världens största altan! 
 
 
Vi var inte jättesociala med varandra men det gör inget. Jag gillar kravlös vänskap där tystnad är precis lika bekvämt som pladder. 
 
Yaz kom hem till vårt hus innan det blev mörkt och tillsammans med Jen öppnade vi en flaska champagne från Jens födelsedag, Vi hällde upp varsitt glas och satt ute på balkongen med bubblet och tittade på havet. Jag luktade på champagnen och sa att "the smell reminds me of New Years Eve!" varpå Jen tillade "it smells like summer evenings with the girls in England" och Yaz avslutade bittert med "it smells like shame and regret" varpå vi inte kunde sluta skratta. Fina Yaz, hon är så rolig och brutalt ärlig jämt. På kvällen gick vi till Choppers som planerat! Halva priset på mat och jättebilligt vin. Jag åt samma pasta som sist, getostpasta med spenat och rostad pumpa, mhhm! Efter snart ett år i Thailand kan jag nästan inte äta thaimat mer. Det växer i munnen och mättar aldrig någonsin. 
 
Himla fin dag, som sagt. Jag gillar att vara ledig om man har sällskap av vänner som inte heller jobbar. 
 
1 syster:

skriven

Åh va härligt det låter! Längtar tills jag kommer!!

Kommentera här: