Det här med avsked...

Igår gick vi till kontoret som vanligt på morgonen, men inte för att jobba utan för att lämna våra saker. Niklas blev uppehållen på nedervåningen men jag gick alla trappor upp och kom lagom till morgonmötet. Ross och Timm höll låda som vanligt, både seriöst snack och en del skitsnack och skämt. En del nya ansikten satt i glasrummet men också alla gamla välbekanta människor som vi lärt känna under vår tid på Integral. Jag och Johan, som också slutade efter Brisbaneveckan, stod i hörnet och lyssnade på Timm när han körde sitt motivationssnack.

Åh, det var så sorgligt att säga hejdå till alla :( Dessa människor har blivit våra vänner, vi har träffat dem varenda dag och jobbat, snackat, busat och skrattat tillsammans. Josh skämtade och försökte få oss tillbaka, han lockade mig med att det äntligen kommit fler tjejer till teamet - två stycken dessutom! Lagom tills vi lämnade in vårt avsked, suck.

Vi drog oss länge för att lämna kontoret. Vi hängde lite vid Dries van en stund och pratade om inbrottet han hade under helgen (i vanen då alltså) och vi hängde en stund vid jobbvanen också och pratade. Men, de skulle jobba och det skulle inte vi så vi gick till slut.

Jag blir alltid sentimental och ledsen när vi är tvungna att lämna en plats eller personer vi lärt känna, och denna gång är det extra jobbigt just för att vi verkligen gjort dessa personer till våra vänner och vi har spenderat så mycket tid med dem. Förhoppningsvis kan vi hitta tid att gå ut tillsammans en kväll igen innan vi sticker till Melbourne i slutet av veckan.