Dags att fara vidare

På söndag lämnar vi Sydney för att åka tillbaka till Melbourne igen. Vi bokade biljetter till Greyhoundbussen idag så allt är klappat och klart för avresa. Hittills, de här lediga dagarna, har vi inte gjort något speciellt utan bara njutit av ledigheten. Tjejerna i lägenheten tycker att det är tråkigt att vi ska lämna och Kitty frågade mig om vi kommer tillbaka senare.

Det känns lite konstigt att lämna Sydney nu när vi har skapat oss ett liv här. Vi bor i vår lägenhet med eget rum tillsammans med våra snälla housemates, vi handlar varenda dag på Coles runt hörnet, jag går till Paddys market då och då och köper enorma mangos, vi tvättar, diskar, städar och lever Svenssonliv. Vi hittar i Sydney och har njutit av både Operahuset, Harbour Bridge, Queen Victoria Building och den trevliga bion på George street. Vi har festat på några uteställen med arbetskollegorna och vi har knackat i mååånga av förorterna till city...

Så, det känns trist att lämna. Men vi har varit här i över två månader nu så det är faktiskt dags. Det ska bli kul att träffa Jessica, Andrew och lille Jack igen i Melbourne!