"@##%FGT/&##**%" !!

Jävla skit. Jobbet har ju fortfarande inte gett oss vår sista lön sedan vi slutade på Integral i Sydney, så vi har varit på dem nu ända sedan vi kom tillbaka till Australien och ringt och ringt och ringt utan att komma fram. Nyss fick jag äntligen svar på kontoret. En okänd mansröst svarade och jag berättade situationen och han sa att lönen kommer till oss på fredag.

Vet ni vad han mer sa? Att jag kommer att få betalt för trettioen sales och Niklas för trettio. WTF?! Så lite. Det är inte ens femtusen kronor... Jag fattar inte vad som pågår. Jag hade väntat mig mer i sista lönen. Hur tusan kan jag ha haft så många cancellations? Inte kan jag väl ha gjort bara trettioen sales totalt de sista veckorna... ?

Så, min lön är en bara en liten obetydlig fjärt och jag kommer bli av med den på en gång. Är skyldig Niklas pengar eftersom att jag var luspank sista veckan på NZ, och så massa annat. Typiskt, typiskt, typiskt.

Förlåt denna bittra ton, men jag är ganska (mycket) bedrövad då jag förväntat mig mer efter det där skitjobbet.
1 sexy mama:

skriven

Meen typiskt :O Aldrig lita på australienare ;)

2 linh:

skriven

men gud! Nagot ar fel! Ring olivia! Ni kan ju knappast ha haft 30 sales for fyra veckor! Det ar ju bara lite mer an en sales per dag! Krav tillbaka skatten ocksa!!!!! Ring olivia eller ross! Deras nummer finns pa min mobil som nils har, fraga honom! hoppas det loser sig. puss

Kommentera här: