Back in Auckland

Ahhhhhh, vilken befrielse! Vi är nu tillbaka i Auckland igen. Vi lämnade tillbaka bilarna till Spaceship igår, det var lite sorgligt men ändå skönt. Lycka till i ert framtida liv som campervans, Skylon och Gemini <3

Vi blev igenkända direkt av den glada spanjorskan i receptionen till hostlet vi bodde på för fem veckor sedan. Hon var glad åt att se oss och fixade in oss i ett tomt åttabäddasrum som vi nu boat in oss i. Det är verkligen hemskt stökigt men också skönt... Vi duschade och låg i sängarna och kunde ha lite eget space och gå upprätt och slapp huka oss. Kan ni ana hur skönt sådant är? ;)

Vi inhandlade köttfärs till middag och även en del vin, sprit, läsk och annat partygott (som 800 gram Wollies homebrand salsa/ost nachos för fem dollar, haha). Vi lekte ring of fire och horserace och massa annat inne på rummet innan vi begav oss ut på stan i klackar, klänningar, skjortor och jeans. Parfym, smink, fixat hår, vax och icke-skäggiga-killar. Vi gick från bar till bar till en nattklubb och vi dansade och skrattade. Jag kände som en helt vanlig, ren och fin människa igen - ingen camper här inte! Haha.

Idag är det slappdag som gäller. Vi sov ut ganska länge och sitter nu på bibblan med gratis internet. Och Niklas ska hoppa bungy jump igen. Idag ska han slänga sig utför Harbour Bridge. Bara 40 meter det här gången dock, inte 134 meter som det var sist...Regnbåge från en campsite på Sydön.