Melbourne Botanical Gardens



Ser ni plastskivorna på grenarna på trädet? Det är för att förhindra att possums klättrar upp i trädet och förstör. Dock satte de nog upp skivorna för sent, eller så har possums kommit upp iallafall, för trädet är stendött och naket.





Det växer paprika och chili i parken :)








I Jacks och Jessicas sällskap

Jag, Jessica och Jack gick på förmiddagspromenad trots att det var grå moln och ganska trist väder. Jack var jätteglad och vi busade i nästan en och en halv timme innan vi var hemma igen. Vi lekte i lekparken vid ett tåg och en vattenkran, hade race med barnvagnen, tittade på ankor och papegojor och grämde oss över en liten tufsig, död possum vid sidan av gångvägen i parken.

Jag och Niklas lärde Jack "Give me five" igår och det vill han göra hela tiden nu. Och så applåderar han åt sig själv efteråt med ett stort leende i ansiktet. Han kastar slängkyssar omkring sig till oss alla och härmar allt vi gör, haha.





Bilder från den tolfte mars innan vi stack till NZ, det var fortfarande ganska mycket sommar här nere i Australien då. Nu är det lite ruggigare.

"@##%FGT/&##**%" !!

Jävla skit. Jobbet har ju fortfarande inte gett oss vår sista lön sedan vi slutade på Integral i Sydney, så vi har varit på dem nu ända sedan vi kom tillbaka till Australien och ringt och ringt och ringt utan att komma fram. Nyss fick jag äntligen svar på kontoret. En okänd mansröst svarade och jag berättade situationen och han sa att lönen kommer till oss på fredag.

Vet ni vad han mer sa? Att jag kommer att få betalt för trettioen sales och Niklas för trettio. WTF?! Så lite. Det är inte ens femtusen kronor... Jag fattar inte vad som pågår. Jag hade väntat mig mer i sista lönen. Hur tusan kan jag ha haft så många cancellations? Inte kan jag väl ha gjort bara trettioen sales totalt de sista veckorna... ?

Så, min lön är en bara en liten obetydlig fjärt och jag kommer bli av med den på en gång. Är skyldig Niklas pengar eftersom att jag var luspank sista veckan på NZ, och så massa annat. Typiskt, typiskt, typiskt.

Förlåt denna bittra ton, men jag är ganska (mycket) bedrövad då jag förväntat mig mer efter det där skitjobbet.